+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Trainingen

VliegKracht heeft een ruim aanbod aan trainingen

In de trainingen van VliegKracht wordt er gekeken naar gedrag en communicatie. We verhouden ons de hele dag tot onszelf en de ander. Hiermee is er dus altijd communicatie gaande. Verbaal, dan wel non-verbaal. Met onszelf, dan wel met de ander.

=

Gesprekstechnieken

Daar waar de ene training zich meer leent voor het in-trainen van vaardigheden, zal de andere training meer inzoomen op jouw attitude binnen de communicatie. Te allen tijde gaan we uit van jouw kracht. We spelen met theoretische modellen om de transfer te maken naar jouw praktijk.

=

Prikkel

Wij prikkelen, nodigen uit, inspireren en bieden kaders. Jij bent de regisseur van je eigen ontwikkeling. Hierin bepaal jij wat je wilt bijleren en verfijnen.

=

Belevend leren

In alle trainingen maakt VliegKracht gebruik van praktische oefeningen, leuke spellen en verfrissende werkvormen. Belevend leren met passie en energie is het motto. Verbindend, vakkundig, inspirerend, verdiepend en creatief.

Agressie en de-escaleren

Seksueel grens-overschrijdend gedrag

Gewelds-dynamica

Trainingen Huiselijk geweld

Feedback geven

De basis van effectief communiceren

Klantgerichte communicatie

Masterclass Effectief communiceren

Effectief profileren

Praktisch leidinggeven

Coachend leidinggeven

Online trainingen

Verbinding

Wij vinden verbinding met jou en jouw ontwikkelwens erg belangrijk. Om je de volledige aandacht te kunnen schenken, en hiermee het hoogst mogelijke leerrendement te behalen, werkt VliegKracht in kleine groepen en staat jouw leerwens centraal.  

Trainingslocaties

Omdat VliegKracht uitsluitend In-Company werkt kun je zelf bepalen waar de trainingen plaats vinden. VliegKracht helpt je graag mee de juiste locatie te vinden voor de medewerkers. 

In-Company

Een In-Company-training is een training die uitsluitend is bedoeld voor medewerkers van dezelfde organisatie. Samen volg je dezelfde training zodat je samen ontwikkelt in kennis en kunde. Wanneer je met collega’s een zelfde ontwikkeling doormaakt kun je elkaar uitdagen en ondersteunen. Dit helpt om in de dagelijkse werkpraktijk te blijven experimenteren met nieuw gedrag. Ook zal hierdoor nieuwe kennis, en vaardigheden, een betere borging krijgen.
Elke organisatie heeft andere wensen. Hierdoor maken we, met veel plezier, alle trainingen op maat zodat ze optimaal geschikt zijn voor jouw organisatie en leerwensen. 

Wil je meer weten over de inhoud van onze trainingen? Of wil je informatie over de investering? Neem dan gerust contact op.

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest