+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Effectief profileren

De manier waarop we onzelf laten gelden heeft te maken met ons eigen referentiekader. Met onze eigen opvoeding, waarden/normen, overtuigingen en karakter. Laat jij je snel de kaas van het brood eten en ben je introvert van aard? Of juist heel adrem en schroom jij niet om je mening te ventileren? Ben je het beu om niet gehoord te worden? Of krijg je vaak te horen dat jouw prominente aanwezigheid niet altijd wordt gewaardeerd? Dan sluit deze training bij jou aan.

We onderzoeken waarom jij, volgens jezelf of anderen, je uit zoals jij je uit. Door te werken met de componenten assertief gedrag, sub-assertief gedrag en agressief gedrag zoeken we de balans tussen “jezelf neerzetten vanuit kracht” en “ruimte geven aan de ander”. Tevens gaan we de balans herstellen door te repeteren met ander gedrag. We werken met de Roos van Leary om het repeteren te concretiseren. Door je eigen attitude onder de loep te nemen en ander gedrag neer te zetten prikkelen we jou om je mogelijkheden uit te breiden want; “Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”.

Training:

Effectief profileren

Duur: 2 dagen

09:30 tot 17:00

Wil je meer weten over de inhoud van onze trainingen? Of wil je informatie over de investering? Neem dan gerust contact op.

Effectief communiceren en samenwerken begint bij jezelf

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest