+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Over VliegKracht

Mijn naam is Kim Biemans, de oprichter van VliegKracht

Belevend leren met passie en energie!
Jouw ontwikkelwens als uitgangspunt!
Leren communiceren en samenwerken met kracht en authenticiteit! Voor mensen, teams en organisaties.

Mijn naam is Kim en ik werk vanuit VliegKracht.
Mijn expertise ligt op het gebied van trainen, coachen en begeleiden van mensen en teams.

Mijn carrière is in 2005 begonnen op de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem alwaar ik mijn Bachelor Theatre in Education heb behaald.

Na een aantal jaren werken, binnen het middelbaar onderwijs, heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Hier ben ik gestart als trainingsacteur.
In de jaren erna ben ik geprofessionaliseerd tot (co-)trainer, persoonlijkheidsprofielen-trainer, adviseur en coach.

Psychologie

Omdat ik de psychologie in wilde duiken heb ik de HBO- opleiding tot Holistisch kind- en gezinstherapeut afgerond. Vanuit daar ben ik alle krachten gaan bundelen waardoor ik definitief verder ben gegaan als trainer en coach. Dit doe ik alweer een flink aantal jaren met heel erg veel plezier.

De Trainer

Ik werk momenteel, als zzp-er, voor diverse opdrachtgevers in regio Gelderland, Utrecht en Overijssel. De Nederlandse Spoorwegen is één van mijn grootste opdrachtgevers. Hier werk ik als leerbegeleider voor aspiranten, train ik mensen vanuit de gehele business, coach ik wal-personeel, ontwikkel ik trainingen en ben ik sparringpartner voor onderwijsdeskundigen omtrent het implementeren van nieuwe leerwegen en trainingen.
Ook werk ik als trainer en coach voor XL10. Een jonge, energieke en mensgerichte organisatie in Hengelo.

Moviera

Bij Moviera – Aanpak huiselijk geweld – ben ik werkzaam als Trainer en Adviseur. Vanuit team preventie werk ik met professionals om de handelingsbekwaamheid te verhogen op het thema huiselijk geweld en kindermishandeling. Als projectleider Ervaringsdeskundigheid ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen, en implementeren, van een behandelplan voor plegers. Zo wordt er in de toekomst veel meer systemisch gewerkt in de noodopvang (voorheen de blijf-van-mijn-lijf huizen). Alles met het doel om duurzame veiligheid in (ex-)gezinnen te kunnen waarborgen.

Ontwikkelingsproces

Mijn therapeutschap zet ik vooral in tijdens mijn werkzaamheden als coach en trainer om diepgang aan te brengen in het ontwikkelingsproces van de deelnemer.
Met veel liefde en energie smelt ik mijn vakgebieden samen tot een prachtig geheel waarin geen dag hetzelfde is.

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest