+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Persoonlijke Ont-wikkeling

Het vergroten van jouw kracht en authenticiteit

VliegKracht heeft verschillende programma’s om jezelf te kunnen ont-wikkelen. Alle programma’s hebben een coachend karakter. Coaching is namelijk een specifieke manier van begeleiden waarbij persoonlijke doelen sneller gerealiseerd kunnen worden. Dit kan één op één zijn, maar zeker ook in groepsverband.

Wanneer?

Soms merk je dat dingen minder soepel verlopen dan je zou willen. Bepaalde situaties of mensen raken je op een manier die onprettig voelt. De uitkomst van gesprekken gaan niet zoals je deze voor ogen had. Af en toe ben je uit balans. Je raakt overprikkeld of er is juist weinig uitdaging meer te vinden. Het belemmert je om uit het leven te halen wat er in zit. Of dit nu werk gerelateerd is of privé.

Waarom?

Iedereen heeft momenten in het leven waarin hij/zij tegen zichzelf aan loopt. Het gaat dan niet meer over vaardigheden of gedrag. Ergens op gevoelsniveau zit iets dat aandacht vraagt. In ons systeem vol overtuigingen, waarden, normen en ervaringen is het soms nodig om een grote schoonmaak te houden. Een schoonmaak zodat je zicht krijgt op de waarom-vraag. Waarom doe je wat je doet? Wat is nu datgene dat belemmerend werkt? Deze bewustwording is de start van een transformatie. Het afschudden van belemmerende patronen en het omarmen van effectiever gedrag en grotere levensvreugde zodat je VliegKracht krijgt.

Loop jij soms tegen jezelf aan? Wil je weten hoe dit komt? Wil je oude patronen transformeren en gun jij jezelf de ont-wikkeling die jij nodig hebt? Check dan onze programma’s.

Ook binnen teams kan de dynamiek soms lastig zijn. Dan kan een coachgericht programma de oplossing zijn om samenwerking te verbeteren. VliegKracht heeft een prachtig programma in huis om teamdynamiek en de samenwerking binnen teams te verbeteren.

Van kwetsbaarheid naar KRACHT

“Laat los hoe je denkt te moeten zijn; omarm wie je werkelijk bent.
Dit vergt lef en kwetsbaarheid.
Kwetsbaarheid is de geboorteplaats van innovatie, creativiteit en verandering”.

Brené Brown

Coaching

Verdiepings 4-daagse

Intervisie

Samenwerken in vertrouwen

Persoonlijke effectiviteit

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest