+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Persoonlijke ontwikkeling & Teamontwikkeling

Het vergroten van jouw kracht en authenticiteit

VliegKracht heeft verschillende programma’s om jezelf, jouw team èn jouw gehele organisatie te laten ont-wikkelen. Dit kan één op één zijn, maar zeker ook in groepsverband wanneer een team een effectievere samenwerking aan wil gaan. Met volledige trajecten brengt VliegKracht de gehele organisatie in beweging!

=

Individueel

Soms merk je dat dingen minder soepel verlopen dan je zou willen. Bepaalde situaties of mensen raken je op een manier die onprettig voelt. De uitkomst van gesprekken gaan niet zoals je deze voor ogen had. Af en toe ben je uit balans. Je raakt overprikkeld of er is juist weinig uitdaging meer te vinden. Het belemmert je om uit het leven te halen wat er in zit. Of dit nu werk gerelateerd is of privé. Dan kan coaching uitkomst bieden.

 

=

Team

Prettig en effectief samenwerken binnen een team is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Voel je weinig vertrouwen? Lopen processen niet zoals ze zouden moeten gaan? Wordt er vooral over elkaar gesproken in plaats van met elkaar? Voel je je niet op je gemak op je werk? Groeit de caseload je boven het hoofd? Of wil je juist vakinhoudelijk bij elkaar aangesloten blijven? Voldoende reden om teamondersteuning in te vliegen.

Coaching

Intervisie

Persoonlijke effectiviteit

Teamcoaching

Samenwerken in vertrouwen

Team & Organisatie

VeerKracht

Omgaan met emoties

=

Organisatie:
Wanneer er onvrede heerst binnen een organisatie dan kan dit grote gevolgen hebben voor de resultaten. In hoeverre staan in jouw organisatie de neuzen dezelfde kant op gericht? Werken teams goed samen? Is er sprake van effectief leiderschap binnen de teams? Soms is het nodig om alle medewerkers mee te nemen in een nieuwe stroom. Een traject door VliegKracht kan jouw organisatie verder helpen.

Van kwetsbaarheid naar KRACHT

“Laat los hoe je denkt te moeten zijn; omarm wie je werkelijk bent.
Dit vergt lef en kwetsbaarheid.
Kwetsbaarheid is de geboorteplaats van innovatie, creativiteit en verandering”.

Brené Brown

Wil je meer weten over de inhoud van ons aanbod? Of wil je informatie over de investering? Neem dan gerust contact op.

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest