+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Feedback geven

Feedback geven met behoud van relatie

Aanspreken, confronteren of juist complimenteren. Met “feedback geven” spiegelen we de ander met zijn/haar eigen gedrag. Om een ander resultaat te bewerkstelligen of om de ander te motiveren door te gaan.
Zuiver feedback geven kan lastig zijn. Zeker wanneer we “Feedback” willen inzetten om verandering bij de ander te creëren. Het confronteert ons met onze eigen waarden, normen en overtuigingen.

In deze training kijken we naar onszelf in relatie tot de ander. We toetsen onze eigen gedachten en aannames met de realiteit. Vervolgens werken we toe naar het teruggeven van andermans gedrag met behoud van relatie.

Training:

Feedback geven met behoud van relatie

Voor wie is deze training geschikt? 

Deze training is voor iedereen die wil leren “Feedback geven” met behoud van relatie. Oftewel andermans gedrag/acties bespreekbaar maken op een respectvolle manier. Dit kan zijn omdat je in een hiërarchische positie zit als leidinggevende. Maar ook wanneer je in een gelijkwaardige positie zit, en een open samenwerking wilt bewerkstelligen, is deze training uitermate geschikt.

Uit onderzoek blijkt dat in organisaties, waar een feedback cultuur heerst, de medewerkertevredenheid hoger ligt, ziekteverzuim lager en het verloop afneemt.
Een open feedback cultuur geeft medewerkers een stem. Hiermee de mogelijkheid om te sparren, vragen te stellen, waardering uit te spreken of ideëen in te brengen. Het gezamenlijk creëren van een feedbackcultuur is hiermee belangrijk om werkplezier en psychologische veiligheid op de werkvloer te verhogen.

Wil je meer weten over de inhoud van deze training? Of wil je informatie over de investering? Neem dan gerust contact op.

Effectief communiceren en samenwerken begint bij jezelf

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest