+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Effectief communiceren

In de trainingen “Effectief communiceren” ga je aan de slag met de meest belangrijke en basale vaardigheden binnen de communicatie. Dit maakt de training geschikt voor iedereen die een slag wil maken op algemene communicatieve vaardigheden en het leren plaatsen van effectieve interventies.

Deze training bestaat uit twee delen, te noemen “De basis van effectief communiceren” en “Masterclass Effectief communiceren”. Beide trainingen bestaan uit twee dagen. Op de eerste dag wordt, op speelse wijze, het theoretische kader neergezet en reflecteer je op jouw eigen kracht en uitdagingen. Op de tweede dag ga je, met eigen casuïstiek, aan de slag binnen ons gedragslaboratorium.
Dit betekent dat de theorie praktisch wordt gemaakt met behulp van een geschoolde trainingsacteur. Hierbij oefen je, op veilige wijze, met jouw eigen uitdagingen.
Jij bent namelijk je eigen regisseur en de trainingsacteur biedt platform.

Training:

Effectief communiceren

Duur: 2 dagen

09:30 tot 17:00

?

De basis van effectief communiceren (2-daagse)

Wat is communiceren nu eigenlijk? Jij, als deelnemer, onderzoekt hoe jij je verhoudt tot de ander en wat het effect daarvan is. Waar ligt jouw kracht en waar liggen uitdagingen. Waar ontstaat mogelijke ruis in contact met de ander? En hoe kan mogelijke ruis worden omgezet in herkenning, erkenning en eventueel begrip voor elkaar om te komen tot een constructief gesprek. Je ontvangt concrete handvatten, vanuit theoretisch kader, om inzichten en kennis te praktiseren. Het praktiseren doen we door te oefenen met een trainingsacteur. Hierdoor kun je vrij uitproberen tot je het vertrouwen hebt. Vertrouwen om jouw nieuwe handvatten in te zetten in de praktijk.
Deze training is geschikt voor beginners en voor mensen die de basis graag nog eens opfrissen.

?

Masterclass Effectief communiceren (2-daagse)

Bij de masterclass heb je al gedegen kennis en kunde wanneer het gaat om effectieve gespreksvoering. In deze training ligt de focus namelijk op het verfijnen en eventueel bijschaven van bestaande vaardigheden, eigen attitude en het oefenen van specifieke “lastige” gesprekken. Hierdoor is het uitgangspunt een verdieping aanbrengen in je leerproces ten aanzien van een zelf gekozen uitdaging. Deze verdieping kan worden gerealiseerd omdat je deze gehele tweedaagse inzoomt op jouw specifieke leerwens.

Wil je meer weten over de inhoud van deze trainingen? Of wil je informatie over de investering? Neem dan gerust contact op.

Effectief communiceren en samenwerken begint bij jezelf

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest