+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Team en organisatie met Theater

“Theateroefeningen, improviseren, theatersport; Het zijn allemaal prachtige
manieren om organisaties in beweging te zetten”.

Kim Biemans

Met Stephan Covey, J.W. Tamm en de VIS-filosofie als fundering helpt VliegKracht organisaties op weg richting cultuurverandering.
Samen het grote geheel zien, alle neuzen dezelfde kant op laten wijzen en een wenselijke samenwerking creëren. Betrokkenheid kan alleen bestaan wanneer er werkplezier, vertrouwen en waardering aanwezig is.

Een prettige omgang met collega’s gaat over jezelf kunnen/durven zijn. Dit is exact waar theater een appèl op doet. Door letterlijk te gaan spelen leren mensen invloed te nemen. Invloed op eigen gedrag en invloed op de omgeving. Hiermee is theater de motor om verandering te bewerkstelligen.

Theater geeft plezier, theater inspireert, theater leert je samenwerken en “out of the box” denken.

Met een achtergrond als theaterdocent maakt VliegKracht graag de combinatie tussen theater en organisatieontwikkeling. Lever aan welke doelstellingen je wilt behalen en wij creëeren een op maat gemaakt programma.

Onze theaterprogramma’s zijn altijd gelinked aan solide theorieën. Elke oefening, elke werkvorm en elk programma kent hiermee een basis vanuit organisatie-ontwikkeling en verandermanagement strategieën. Daarmee stuurt VliegKracht op een unieke en frisse manier naar specifieke veranderdoelen.

Theater inspireert, beweegt, heeft energie en daarmee impact. Dit maakt theater uitermate geschikt om op ludieke wijze een ontwikkeling te bewerkstelligen bij medewerkers.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je informatie over de inhoud van onze interventies?
Neem dan gerust contact op.

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest