+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Online Trainen

VliegKracht biedt ook online trainingen aan.

In de Corona-tijd is VliegKracht online gegaan. Er is gebleken dat bij een heel aantal trainingen de online benadering erg goed werkte. Met name de trainingen waarbij medewerkers telefonisch en/of online klantcontact hebben, is deze benadering uitermate effectief. Of denk aan leidinggevenden die het team zo effectief mogelijk probeert te ondersteunen vanuit een online omgeving. Er kan hierdoor veel meer getrained worden in het moment en gebruik worden gemaakt van al het materiaal waar de medewerker dagelijks mee te maken krijgt. Hiermee wordt de training een “leren in het leren, in het hier en nu uitproberen”. Dit maakt het leerrendement des te groter. Naast dat het leerrendement hoger is, is deze manier van trainen ontzettend leuk.

Gesprekstechnieken

Hoe verhoud jij je tot gesprekstechnieken en het theoretisch kader? Of hoe verhouden de gesprekstechnieken en het theoretisch kader zich tot jou?  Met deze componenten werken we tijdens de trainingen. Daar waar de ene training zich meer leent voor het intrainen van vaardigheden, zal de andere training meer inzoomen op jouw attitude binnen de communicatie. Te allen tijde gaan we uit van jouw kracht!

Prikkel

Wij prikkelen, nodigen uit, inspireren en bieden kaders. Jij bent de regisseur van je eigen ontwikkeling. Hiermee bepaal jij wat je wilt bijleren en verfijnen.

Belevend leren

In alle trainingen maakt VliegKracht gebruik van vele praktische oefeningen, leuke spellen en verfrissende werkvormen. Belevend leren met passie en energie is het motto. Ook in onze online trainingen maken we hier gebruik van. Verbindend, vakkundig, inspirerend, verdiepend en creatief.

Verbinding

Wij vinden verbinding met jou en jouw ontwikkelwens erg belangrijk. Om je de volledige aandacht te kunnen schenken, en hiermee het hoogst mogelijke leerrendement te behalen, werkt VliegKracht in kleine groepjes met drie tot maximaal vijf deelnemers. Dit maakt online trainen het meest effectief en voorkomt digitale ruis.

Lekker vanuit huis

Wanneer je een online training bij VliegKracht volgt dan ontvang je een aantal dagen voor aanvang van de training een mail met een uitnodiging. In deze uitnodiging zit de link naar de training die gevolgd wenst te worden. Zo kun je gemakkelijk vanuit huis de vaardigheden op doen die je wilt.

 

De basis van effectief communiceren

Praktisch leidinggeven

Coachend leidinggeven

Feedback geven

Klantgerichte communicatie

Effectief profileren

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest