+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Online Trainen

VliegKracht biedt ook online trainingen aan.

In de Corona-tijd is VliegKracht online gegaan. Er is gebleken dat bij een heel aantal trainingen de online benadering erg goed werkte. Met name de trainingen waarbij medewerkers telefonisch en/of online klantcontact hebben, is deze benadering uitermate effectief. Of denk aan leidinggevenden die het team zo effectief mogelijk probeert te ondersteunen vanuit een online omgeving. Er kan hierdoor veel meer getrained worden in het moment en gebruik worden gemaakt van al het materiaal waar de medewerker dagelijks mee te maken krijgt. Hiermee wordt de training een “leren in het leren, in het hier en nu uitproberen”. Dit maakt het leerrendement des te groter. Naast dat het leerrendement hoger is, is deze manier van trainen ontzettend leuk.

Prikkel

Wij prikkelen, nodigen uit, inspireren en bieden kaders. Jij bent de regisseur van je eigen ontwikkeling. Hiermee bepaal jij wat je wilt bijleren en verfijnen. Om dit te kunnen doen bezitten we een tal van werkvormen welke geschikt zijn voor de online trainingen. Hierdoor wordt het zitten achter een scherm leuk, fris en uitdagend. 

Lekker vanuit huis

Wanneer je een online training bij VliegKracht volgt dan ontvang je een aantal dagen voor aanvang van de training een mail met een uitnodiging. In deze uitnodiging zit de link naar de training die gevolgd wenst te worden. Zo kun je gemakkelijk vanuit huis de vaardigheden op doen die je wilt.

 

Wil je meer weten over welke trainingen we online geven? Of wil je informatie over de investering? Neem dan gerust contact op.

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest