+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Leiderschap

Leiding geven aan een team kan best ingewikkeld zijn. Met de één kun je goed door één deur terwijl je met de andere medewerker geen klik hebt. Hoe ga je om met die ene medewerker waarmee je geen binding voelt? Hoe motiveer en stimuleer je de ander? Hoe geef je effectief sturing? En hoe breng je slecht nieuws handig over? Je hebt altijd te maken met verschillende mensen, een verscheidenheid aan karakters en behoeften. Het vraagt je continu te schakelen. Daarnaast zit je tussen lagen in waarbij je altijd te maken krijgt met verschillende belangen. Kortom; effectief leidinggeven vraagt een hoop. Wil jij concrete tips en trucs om jouw kracht en effectiviteit te vergroten?

Training:
Leiderschap

Duur: 2 dagen

09:30 tot 17:00

?

Praktisch leidinggeven (2-daagse)

Zit je voornamelijk in de operationele aansturing? Als eerstelijnsmanager, meewerkend voorman of werkplekbegeleider? Dan is deze training geschikt voor jou.

In de praktijk is het soms lastig om medewerkers aan te sturen. Iedereen is anders en omgaan met verschillende gedragingen kan een flinke uitdaging zijn.
In deze training zoomen we in op leiderschapsskills en omgaan met verschillende karakters en leerstijlen.
Wat voor soort leidinggevende wil je zijn? Waar ligt je kracht? Wat vind jij lastig? Wat zegt dit over jou? Hoe ga ermee om? Tevens besteden we aandacht aan; omgaan met “lastig gedrag” en “lastige” gesprekken. Ook effectief “feedback geven” komt aan bod. Zowel complimenteren als confronteren.
Aan het einde van de training kun je concreet aan de slag om “lastig gedrag” van je medewerker om te buigen naar een constructieve samenwerking. Kun je jouw medewerker optimaal laten leren. Tevens krijgt motiverende gespreksvoering ruim de aandacht. Een intrinsiek gemotiveerde medewerker laat zich makkelijker door jou inspireren en leiden.

?

Coachend leidinggeven (2-daagse)

Wil je jouw medewerkers leren reflecteren? Wil je jouw mensen zelfredzaam maken? En wil je vooral coachingsvaardigheden opdoen? Dan is deze training geschikt voor jou.

Deze training is een verdieping op de training “Praktisch leidinggeven”.
Tijdens deze training wordt er aandacht besteed aan motiverende gespreksvoering en het hanteren van coachingstechnieken. Binnen situationeel leiderschap kunnen we vaak goed instrueren, begeleiden en delegeren. Het coachen wordt vaak overgeslagen terwijl dit een essentiëel onderdeel is binnen het effectief aansturen van mensen. Wil jij weten wat de meerwaarde is van een helder coachingsgesprek? Wil jij de juiste vragen leren stellen om je medewerker te laten reflecteren en te komen tot eigen oplossingen? Dan is deze training geschikt voor jou.

Wil je meer weten over de inhoud van deze trainingen? Of wil je informatie over de investering? Neem dan gerust contact op.

Effectief communiceren en samenwerken begint bij jezelf

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest