+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

VliegKunstenaars

Even voorstellen

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn de VliegKunstenaars, oftewel het team van VliegKracht. Een samenwerkingsverband waarbij een ieder het VliegKracht-DNA uitdraagt.
Je kunt ons tegen komen in jouw training, coaching of in een theaterprogramma bij jou in de organisatie.

Wij zijn Kim, Wendy, Sacha, Robert, Koen en Joyce. Onze passie is om mensen te ondersteunen en helpen ontwikkelen. Allemaal hebben we ruime ervaring binnen het vak en hebben we gedegen opleidingen gevolgd op het gebied van trainen, coachen, theaterdocentschap en trainingsacteurschap.
Samen staan we garant voor de kwaliteit die we bieden om jou, je team of jouw organisatie optimaal te laten ontwikkelen. Dit doen we met liefde en energie. We hopen je snel te ontmoeten.

Kim Biemans

Kim Biemans

Trainer • Coach • Adviseur • Vertrouwenspersoon

 

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Kim en ik ben de eigenaar van VliegKracht.

Met passie, energie en liefde breng ik je graag verder in jouw leerproces. Mensen helpen om zichzelf te verrijken met kennis, kunde en inzichten is voor mij het mooiste dat er is.

Meer weten? Kijk dan verder op de pagina “Kim Biemans”.

Sacha Matse

Sacha Matse

Trainer Huiselijk geweld • Coach

Ruim 15 jaar ben ik  werkzaam geweest bij Veilig Thuis als onderzoeker, triagist, werkbegeleider en teamleider. Vanaf 2020 geef ik als ZZP-er trainingen op gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling aan professionals. Trainingen die je bij mij volgt zijn SKJ geaccrediteerd en hierdoor worden punten toegekend.

Website: Coach en trainer

Koen Sijbesma

Koen Sijbesma

Trainer • Coach • Trainingsacteur

Door aandachtig te luisteren stel ik mijzelf volledig dienstbaar op om jou en jouw leerwensen te ondersteunen. Af en toe is het nodig om te kijken door andere ogen om verder te kunnen ontwikkelen. Ik ga samen met jou deze ruimte ontdekken. Vanuit intrinsiek verlangen maken we concrete stappen. Als  ge-specialiseerd agressieacteur tref je mij tevens aan in de agressietrainingen.

Sacha Heuving

Sacha Heuving

Trainer • Trainingsacteur • Theaterdocent

Ik ben afgestudeerd drama-docent en werk inmiddels 22 jaar fulltime als trainingsacteur, (co-)trainer en coach.

Ik werk: Praktisch, intuïtief, oplossingsgericht, veilig, ontspannen en met humor! Werken vanuit empowerment vind ik erg belangrijk. Mijn benadering is hierdoor altijd concreet, eerlijk en positief.
Ik ontmoet je graag in één van onze programma’s.

Wendy Peeters

Wendy Peeters

Systeemcoach • Trainingsacteur

Zowel in mijn werk als Voice Dialogue- en systeemcoach, als in het werk als trainingsacteur, geniet ik enorm van de persoonlijke groei van de ander.

Ik werk met oprechte aandacht èn ik werk intuïtief. Hierdoor maak ik optimaal verbinding met jou en je leerwens om je zo goed mogelijk verder te brengen in je ontwikkeling. Ik ga graag met je aan de slag.

Robert Derksen

Robert Derksen

Trainer • Trainingsacteur • Theatermaker / Cabaretier

Ik ben afgestudeerd drama-docent en therapeut. Als verhalend cabaretier ben ik persoonlijk en combineer ik humor met diepgang.
Als trainer en acteur werk ik open, intuïtief en verbindend.

Het is mijn passie om je te inspireren en begeleiden in jouw ontwikkeling.
Ik help graag mensen om vanuit meer liefde en kracht in het leven en in het werk te staan.

Joyce Koster

Joyce Koster

Technisch Virtual Assitant

Als VA werk ik achter de schermen bij VliegKracht. Ik ondersteun de organisatie met allerlei  werkzaamheden die te maken hebben met het bouwen en updaten van de website. Ik pak de administratie op en ondersteun de marketing.

Met veel energie, liefde en vrolijkheid werk ik mee aan alle prachtige projecten.

Website: VirtuJoos

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest