+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Visie & Missie

VliegKracht betekent op zoek gaan naar jouw kracht

en authenticiteit binnen communicatie en samenwerking

Om jezelf te kunnen overstijgen, en je vleugels uit te slaan, heb je VliegKracht nodig. Een vogel op een tak kent geen angst voor het afbreken ervan. Het vertrouwt op zijn vleugels in het hier en nu.

VliegKracht ondersteunt, traint, coached en begeleidt mensen om vliegkracht te vinden of vervolmaken. Zowel teams als het individu. Van persoonlijke effectiviteit tot communicatietrainingen. Van coaching tot het ondersteunen van organisatieverandering. Vaardigheidstrainingen en diepe intrinsieke verandering daar waar gewenst.
Kennis en kunde leveren ruimte, stevigheid, flexibiliteit en vakmanschap op!

Hoe?
Verbindend, Vakkundig, Inspirerend, Verdiepend en Creatief!
Belevend leren met passie en energie!
Jouw ontwikkelwens als uitgangspunt!

Referentiekader
Jouw eigen referentiekader bepaalt hoe je de wereld beziet en tevens hoe je met je omgeving omgaat. Wat is de absolute waarheid? We zijn kritisch en denken vaak dat onze zienswijze de juiste is. Hierdoor hebben we al snel een mening over onszelf, de ander, belanden we in discussies en zelfs ruzies.
Door jezelf te kennen, en je meningen onder de loep te nemen, komt er ruimte voor jezelf. Dit is het startpunt voor een effectieve communicatie. Communiceren is immers niks anders dan verbinding aangaan met jezelf en vervolgens met die ander. Het is een vanzelfsprekend gegeven en toch blijkt het vaak lastiger dan gedacht.

Zelfkennis
Jezelf kennen begint met bewustwording. Bewustwording begint bij het nemen van regie. Zorg dragen voor jezelf en regie nemen over je eigen gedachten. Door je eigen gedachten onder de loep te nemen, verandert je kijk op de wereld en je gedrag. Hiermee beïnvloed je de reactie van je omgeving. Gedrag roept immers gedrag op.

Intentie en attitude
Binnen de communicatie zijn er allerlei verschillende gesprekstechnieken en theorieën. Toch vallen of staan al deze technieken ten slotte met je eigen intentie en attitude. Kortom, de mate waarin je allereerst met jezelf communiceert nog voordat je het gesprek met de ander aangaat.

VliegKracht wil de wereld een beetje mooier maken door het uitdragen van waarachtige geweldloze communicatie. Dan wordt samenwerking, waar dan ook, een stuk prettiger, en effectiever.

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest