+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Persoonlijke effectiviteit

Training:

Persoonlijke effectiviteit

Duur: 3 dagen

09:30 tot 17:00

=

Domeinen

Wat zijn jouw leerwensen op onderstaande domeinen?

  • Werkplezier
  • Werktaken
  • Communicatie
  • Groei & ontwikkeling
  • Netwerk
  • Sport & voeding

Jezelf ont-wikkelen

Loop je tegen jezelf aan? Zit jij jezelf soms dwars? En heeft dit effect op jouw functioneren in het dagelijks leven? Beroepsmatig, dan wel privé? Dan is dit trainingstraject geschikt voor jou. 

Zoals de naam al aangeeft ligt de focus vooral op jouw interne proces. Interne verandering zorgt voor ander gedrag en hiermee een andere reactie van je omgeving. Omdat we vooral jouw eigen proces centraal stellen, vraagt het van jou om klaar te zijn voor deze interne verandering. Wat gebeurt er wanneer je oude patronen los laat? Samen transformeren we jouw valkuil(en) in, voor jou, effectiever gedrag.

Dus als je meer uit jezelf wilt halen. Verdieping wilt aanbrengen in je kennis en kunde. Als je patronen wilt doorbreken, de wens hebt om effectiever te werken en meer levensgeluk wilt aanbrengen. Dan is dit traject geschikt voor jou.

De training bestaat uit een driedaagse waar je de diepte in gaat. Na de driedaagse is er uiteraard altijd de mogelijkheid om met individuele coaching verder te gaan. 

Wil je meer weten over de inhoud van deze training? Of wil je informatie over de investering? Neem dan gerust contact op.

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest