+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Samenwerken in vertrouwen

Training:

Samenwerken in vertrouwen

Duur: 3 dagen

Een samenwerking met
XL10 trainingen en Ravissant

5 samenwerkingsvaardig-heden

De sleutel tot een succesvolle samenwerking!

De intentie om samen te werken: Zet jij je voldoende in voor wederzijds succes in je relaties?

Eerlijkheid en oprechtheid: Hoe creëer je een open klimaat zodat iedereen zich veilig voelt? Zelfs in moeilijke situaties.

Verantwoordelijkheid nemen: Neem jij verantwoordelijkheid voor je eigen handelen en niet-handelen?

Bewustzijn van jezelf en anderen: Ben jij je bewust van jouw rol binnen het team? Is geven en ontvangen in balans? Doe jij de dingen die goed zijn voor jezelf èn het team?

Problemen oplossen en onderhandelen: Conflicten zijn onvermijdelijk. Gebruik dan de Harvard “Interest-Based onderhandelen” benadering.

 

Met verbinding en (zelf)vertrouwen werken in een team.

Voor teams en organisaties die ècht werk willen maken van optimaal en effectief samenwerken.

Een goede samenwerking is van belang om optimaal te kunnen presteren. Wanneer jij je goed voelt in een team, wanneer je gehoord en begrepen wordt, zal de betrokkenheid in de organisatie het grootst zijn. Betrokkenheid is de fundering van een goed lopende onderneming. Werken jullie optimaal samen?

Durf jij jezelf te zijn op het werk? Kun je in alle openheid dingen bespreekbaar maken? Hoor je er bij of is er sprake van kliekjesvorming? Praten jullie vooral over elkaar in plaats van met elkaar? En hoe komen jullie tot elkaar in conflictsituaties?

Met het programma “Samenwerken in vertrouwen” gaan we aan de slag om een goede vertrouwelijke samenwerking te creëeren. Dit doen we door een aantal elementen onder de loep te nemen. Defensiemechanismen en het overbruggen van verschillende belangen krijgen volop de aandacht. Ook thema’s als inclusie, controle, openheid en zelfvertrouwen komen aan bod.  Door deze thema’s, op een frisse en actieve manier, uit te diepen geeft het de inzichten die een team nodig heeft om tot transformatie te komen. Juist door de zorgvuldige opbouw, de verschillende werkvormen en invalshoeken stellen zelfs de meest introverte en sceptische teamleden zich open. Stap voor stap werken we aan een open communicatie en wordt het ongeziene zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Jouw team maakt hierdoor, in drie dagen tijd, een reis van bewustwording naar transformatie en borging.

Een reis die elk individu voor de rest van zijn leven met zich meeneemt. Een reis die inzicht geeft in eigen handelen en in eigen verantwoordelijkheid binnen teamdynamiek. Die ervoor zorgt dat ineffectieve patronen worden omgebogen naar effectieve. Een reis die zorgt voor vertrouwen, een open communicatie en betrokkenheid.

Dus als je meer uit je team wilt halen. De wens hebt om een sterker, hechter team te creëeren. Dan is dit programma geschikt voor jouw organisatie.

Wil je meer weten over de inhoud van deze driedaagse? Of wil je informatie over de investering? Neem dan gerust contact op.

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest