+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Coaching

Coaching

Als je meer uit jezelf wilt halen. Verdieping wilt aanbrengen in je kennis en kunde. Als je tegen jezelf aan loopt. De wens hebt om effectiever te werken. Dan kan het fijn zijn om te sparren met een onafhankelijke partij.

VliegKracht ondersteunt je door met jouw ontwikkelwensen aan de slag te gaan in een individueel traject. Het voordeel van een individueel traject is de volledige aandacht die gegeven kan worden binnen een traject dat langer duurt dan een training. Hierdoor is optimale ontwikkeling en verdieping mogelijk.

Deze manier van werken kenmerkt zich met de woorden; leuk, veilig en zonder oordeel. Dit betekent dat:

A

Je totaal geaccepteerd wordt zoals je bent, waardoor je volledig jezelf kunt zijn

A

Informatie, die wordt uitgewisseld, vertrouwelijk wordt behandeld

A

Je eerst aan je kracht werkt. Het uitbouwen van deze kracht en competenties geven plezier, positieve bevestiging en energie. Hiermee ontstaat er een veilige sfeer om te kunnen gaan werken aan de hulpvraag

A

Er in de sessies vooral ook leuke dingen worden aangeboden zodat je plezier ervaart. Lachen is een belangrijke factor in een ontwikkelingsproces.

A

Naast dat je de diepte in mag, is er ook veel aandacht voor praktische oefeningen om lastige situaties hanteerbaar te maken. Hiermee worden niet alleen belemmerende patronen of overtuigingen omgebogen, maar leer je ook concreet omgaan met (eventuele) toekomstige lastige situaties

A

Jij bepaalt het tempo en de ingang. Door jouw wensen te volgen wordt jij de regisseur van je eigen proces

A

Uiteindelijk ontstaat er een helder leerpad om jouw ontwikkeling te kunnen uitdiepen en borgen 

Coaching on the job

VliegKracht biedt tevens “Coaching on the job”. Dit houdt in dat je gecoacht wordt tijdens je reguliere werkzaamheden. De coach observeert en evalueert met jou op je eigen handelen. Hierdoor worden jouw kracht en uitdagingen helder en concreet. Door tussentijds telkens te reflecteren worden nieuwe vaardigheden direct uitgeprobeert in de praktijk. Het leerrendement is hierdoor erg hoog. Samen gaan jij en je coach op zoek naar speelruimte. Spelen met nieuwe materie en puzzelen met wat wel of niet bij jou past. Een energieke snelkookpan waarin jij bepaalt welke richting je uit wilt.

Duur: 3,5 uur per sessie

Wil je meer weten over coaching? Of wil je informatie over de investering? Neem dan gerust contact op.

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest