+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Trainingen

VliegKracht heeft een ruim aanbod aan trainingen (ook online)

In de trainingen van VliegKracht wordt er gekeken naar gedrag en communicatie. We verhouden ons de hele dag tot onszelf en de ander. Hiermee is er dus altijd communicatie gaande. Verbaal, dan wel non-verbaal. Met onszelf, dan wel met de ander.

Gesprekstechnieken

Hoe verhoud jij je tot gesprekstechnieken en het theoretisch kader? Of hoe verhouden de gesprekstechnieken en het theoretisch kader zich tot jou?  Met deze componenten werken we tijdens de trainingen. Daar waar de ene training zich meer leent voor het intrainen van vaardigheden, zal de andere training meer inzoomen op jouw attitude binnen de communicatie. Te allen tijde gaan we uit van jouw kracht!

Prikkel

Wij prikkelen, nodigen uit, inspireren en bieden kaders. Jij bent de regisseur van je eigen ontwikkeling. Hiermee bepaal jij wat je wilt bijleren en verfijnen.

Belevend leren

In alle trainingen maakt VliegKracht gebruik van praktische oefeningen, leuke spellen en verfrissende werkvormen. Belevend leren met passie en energie is het motto. Verbindend, vakkundig, inspirerend, verdiepend en creatief.

Verbinding

Wij vinden verbinding met jou en jouw ontwikkelwens erg belangrijk. Om je de volledige aandacht te kunnen schenken, en hiermee het hoogst mogelijke leerrendement te behalen, werkt VliegKracht in kleine groepen. In de open trainingen werken we gemiddeld met zo’n zes deelnemers per training.

Trainingslocaties

VliegKracht maakt gebruik van locaties die een huiselijke sfeer uitademen. Denk aan een mooie ruimte in een villa of een knusse zaal in een klein hotel in de omgeving van Zwolle, Amersfoort, Nijmegen of Zutphen. De meeste trainingslocaties zijn hierdoor landelijk gelegen.

Open training of InCompany

Een open training is een training waar je jezelf voor inschrijft. Hier tref je cursusgenoten, met diverse functies, uit verschillende bedrijven. Hierdoor zit je in een gemêleerd groepje waar een ieder, vanuit eigen perspectief, een mooie bijdrage levert. Inschrijven kan via de inschrijfbuttons op de website of via de contactpagina.
Een InCompany-training is een training die uitsluitend is bedoeld voor medewerkers van hetzelfde bedrijf. Samen in training om tegelijkertijd te ontwikkelen. Samen flinke slagen maken. Wanneer je met collega’s een zelfde ontwikkeling doormaakt, kun je elkaar uitdagen en ondersteunen, in het doorvoeren van deze ontwikkeling, in de dagelijkse werkpraktijk. Een InCompany-training valt onder maatwerk. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.

Inschrijving versus maatwerk

De open trainingen, die VliegKracht aanbiedt, hebben een vaste duur en vaste data. Wanneer je als organisatie InCompany getraint wilt worden dan is er veel flexibiliteit. Afhankelijk van jouw doelstellingen kan er een trainingsprogramma op maat worden gemaakt. Hierdoor kan er gespeeld worden met duur, data en de inhoud. Zo is het mogelijk om een traject te starten waarbij gebruik wordt gemaakt van Theater, Coaching èn Training. VliegKracht sluit aan bij jouw wensen om de organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen.

De basis van effectief communiceren

Praktisch leidinggeven

Agressie en de-escaleren

Masterclass Effectief communiceren

Coachend leidinggeven

Feedback geven

Klantgerichte communicatie

Effectief profileren

Covid – 19

Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM.
√     Er is des-infect aanwezig.
√     We hanteren de 1,5 meter-regel.
√     We trainen in kleine groepen.
√     Onze trainingen zijn ook online te volgen.

Verbindend

Vakkundig

Inspirerend

Verdiepend

Creatief

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest