+31(0)652598296 info@vliegkracht.nl

Theater en training

Theateroefeningen, improviseren en theatersport zijn allemaal prachtige manieren om een trainingsprogramma meer diepte, rendement, frisheid en pit te geven.

 

Met Stephan covey en de VIS-filosofie als fundering helpt VliegKracht organisaties op weg richting cultuurverandering. Samen het grote geheel zien, alle neuzen dezelfde kant op laten wijzen en een wenselijke samenwerking creëren.
Dit kan alleen wanneer er een hoge mate van pro-activiteit aanwezig is onder medewerkers. Pro-activiteit kan alleen optimaal gedijen wanneer er een hoge mate van betrokkenheid heerst. Betrokkenheid kan alleen bestaan wanneer er werkplezier aanwezig is.

Doe je wat je wilt? Kun je wat je doet? Wordt je voldoende beloont? En ervaar je een prettige omgang met collega’s? Werkplezier ervaren hangt af van verschillende factoren. 

Een prettige omgang met collega’s gaat over vertrouwen, respect en jezelf kunnen/durven zijn. Dit is exact waar theater een appèl op doet. Door letterlijk te gaan spelen leren mensen invloed te nemen. Invloed op eigen gedrag en invloed op de omgeving. Hiermee is theater de motor om verandering te bewerkstelligen.

Theater geeft plezier, theater inspireert, theater leert je samenwerken en “out of the box” denken.

Effectief communiceren en samenwerken begint bij jezelf

Contactgegevens

Kim Biemans 

+31(0)652598296

info@vliegkracht.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

KvK 62614495

Social Media

Pin It on Pinterest