Verdiepings 4-daagse VliegKracht

Een compleet programma waarbij je vanuit rust, aandacht
en liefde je eigen ont-wikkeling een boost geeft.

Ga jij mee op reis?

Stel je voor

Wanneer je de rustige omgeving van Vaassen in vliegt, en je de drukte van alledag achter je laat, kom je, via een zanderige landweg, terecht op het prachtige terrein van De Mollenvlied. Een landelijk gelegen kleinschalige bed & breakfast midden in de Veluwse natuur.
Daar staat gastvrouw Tamar klaar om je te ontvangen en je naar je kamer te brengen. Wanneer jij je gesetteld hebt, en bent bijgekomen van je reis, wandel je naar de gezamenlijke ruimte waar je mij, Kim, zult ontmoeten. Onder het genot van een bakkie thee/koffie maken we kennis met elkaar en met jouw reisgenoten.
Om 09:30 start het programma en hiermee start jouw vlucht naar persoonlijke ont-wikkeling.

Waarom

  • AVerdieping aanbrengen in je persoonlijke ont-wikkeling
  • AJezelf resetten
  • AHet vergroten van jouw kracht en authenticiteit
  • AMet frisse energie het jaar door

Het gehele programma is gericht op jouw persoonlijke proces waardoor je de ontwikkeling mag doormaken die jij nodig hebt. Jij bent de piloot van je eigen ont-wikkeling en wij faciliteren.
Onze gastvrouw Tamar zorgt voor ons met luxe lunches, uitgebreide diner-buffetten, ontbijt, koffie/thee en lekkers zodat jij je volledig kunt richten op je rust en jouw reis.
’s Avonds is er geen programma waardoor je kunt genieten van wandelingen, een goed boek, meditaties op het overdekte terras, je proces delen met je reisgenoten of juist even helemaal niets.

Bewustwording, transformatie en zelfvertrouwen zijn de sleutelwoorden

Hoe en wat

Dag 1

We gaan drie volle dagen aan de slag vanuit rust, aandacht en liefde.
Op de eerste dag zoomen we in op jouw persoonlijke levenslijn om de rode draad van innerlijke patronen te ontrafelen. Hiermee verwerven we inzichten omtrent jouw handelen in de dagelijkse praktijk. Waarom doe je wat je doet?
Wanneer we de kern te pakken hebben maak jij de keuze aan welk stuk je wilt werken door de opstelling van verlangen te ervaren. Bewustwording is deze eerste dag het kernwoord.

Dag 2

Op de tweede dag gaan we jouw zelfgekozen stuk transformeren. Met co-piloot Wendy aan mijn zijde gaan we Voice Dialoque toepassen zodat jij jouw stuk kunt doorvoelen, het nut van dit stuk kunt duiden en je de keuze hebt in welke positie je dit deel wilt plaatsen. Oude patronen, die je niet meer nodig hebt kun je op de achtergrond zetten.  Hiermee verdwijnt de lading waardoor er verzachting en rust ontstaat. Tijdens dit deel van het programma schuift Marissa aan om jou een uur aandacht te geven met acupunctuur die gericht is op het verstevigen en in balans brengen van jouw systeem. Transformeren is op de tweede dag het kernwoord.

Dag 3

Op de derde dag ligt de focus op het vertalen van jouw interne verandering naar de praktijk zodat je met zelfvertrouwen nieuwe stappen kunt zetten. Het concreet achter laten van ballast, en het maken van een frisse start, door gedrag effectief neer te zetten. We starten de ochtend met yoga en lichaamsgerichte oefeningen die Ruby zal begeleiden. Dit maakt dat je vanuit rust jouw persoonlijke wensen kunt aangeven. Hoe wil jij oefenen met nieuw gedrag dat voortvloeit uit jouw persoonlijke transformatie? Samen met Wendy maken we deze vertaalslag concreet zodat je aan het einde van de dag niet alleen je ballast kwijt bent, maar ook heldere handvatten hebt gekregen om mee te kunnen werken in de dagelijkse praktijk.

Deze laatste coachdag sluiten we het programma af met een drankje. Nadat je mij en de co-pilo(o)t(en) hebt uitgezwaaid verblijven jij en je reisgenoten nog een nacht op het terrein zodat je kunt uitrusten en uitslapen na al het harde werken.

Dag 4

Op de vierde dag is het helaas alweer tijd om afscheid te nemen. Nadat je heerlijk uitslapen hebt, en wellicht een rustgevende wandeling hebt gemaakt, check je om uiterlijk 11:00 uit. Misschien wissel je nog even telefoonnummers uit met je reisgenoten, omdat je in korte tijd een mooie verbinding met elkaar hebt gemaakt. Ieder vervolgt zijn weg met voldoening en een glimlach.

De details

De Mollenvlied

Ticket details:

Houd de website in de gaten voor nieuwe data of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Locatie: De Mollenvlied
Hattumseweg 14
8171 RD Vaassen

€ 1.999,= all inclusive

(inclusief BTW)

De cabin crew

Kim Biemans

Trainer, Coach, Therapeut

Wendy Peeters

Trainer, Systemisch coach, Actrice

Marissa le Roy

Acupunctuur en Shiatsu massage

Ruby van den Berg

Yoga-instructrice

Tamar Jansen

Gastvrouw

VliegKracht!

Een reis die je de rest van je leven meeneemt

JA! Ik wil me graag inschrijven voor de Verdiepings 4-daagse; VliegKracht. Neem contact met mij op

Nieuwsbrief

3 + 6 =

Wees er snel bij. Slechts 6 plaatsen beschikbaar!!!

Heb je vragen? Bel dan gerust of stel je vraag via het contactformulier

Pin It on Pinterest